Šalát z quinoy a sójových luskov edamame

vikusik149 - bez fotkyvikusik149, 26. apríla 2012

Pre zaujímavosť: quinoa (obilnina) a edamame (zelené sójové bôby) k sebe nerozlučne patria. Obe potraviny obsahujú 9 esenciálnych aminokyselín tak potrebných pre tvorbu a Zobraziť celý popisPre zaujímavosť: quinoa (obilnina) a edamame (zelené sójové bôby) k sebe nerozlučne patria. Obe potraviny obsahujú 9 esenciálnych aminokyselín tak potrebných pre tvorbu a ochranu svalovej hmoty. Rastlinné jedla nie sú typickým zdrojom proteínu, čo robí práve tieto dve veľmi významnými.

6
porcií
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 šálka
1 a pol šálky
pol šálky
1/4 šálky rozpolené
1 šálka , olúpané
1 ČL
2 PL , nakrájaná
 na dochutenie




Postup

  1. 1

    Opláchnite a osušte quinou. Medzitým zmiešajte v hrnci mrkvovú šťavu s vodou a priveďte do varu.

  2. 2

    Pridajte quinou a varte 15 minút.

  3. 3

    Pridajte zostávajúce ingrediencie a dôkladne premiešajte. Môžete podávať. Zostatok uchovajte v chladničke. Pokrm vydrží až 5 dní.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia