Pre zaujímavosť: quinoa (obilnina) a edamame (zelené sójové bôby) k sebe nerozlučne patria. Obe potraviny obsahujú 9 esenciálnych aminokyselín tak potrebných pre tvorbu a Zobraziť celý popisPre zaujímavosť: quinoa (obilnina) a edamame (zelené sójové bôby) k sebe nerozlučne patria. Obe potraviny obsahujú 9 esenciálnych aminokyselín tak potrebných pre tvorbu a ochranu svalovej hmoty. Rastlinné jedla nie sú typickým zdrojom proteínu, čo robí práve tieto dve veľmi významnými.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 šálka |
|
1 a pol šálky |
|
pol šálky |
|
1/4 šálky rozpolené |
|
1 šálka , olúpané |
|
1 ČL |
|
2 PL , nakrájaná |
|
na dochutenie |
|
Postup
-
1
Opláchnite a osušte quinou. Medzitým zmiešajte v hrnci mrkvovú šťavu s vodou a priveďte do varu.
- 2
Pridajte quinou a varte 15 minút.
- 3
Pridajte zostávajúce ingrediencie a dôkladne premiešajte. Môžete podávať. Zostatok uchovajte v chladničke. Pokrm vydrží až 5 dní.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu