Šalát s medovým kuriatkom, orechmi a jablkami
Roman Vojtyla
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 4. mája 2016
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 4. mája 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kura urestujeme, pridáme dresing z medu, horčice, kôpru a korenia. Skaramelizujeme.
- 2
Podávame na šaláte, s plátkami jabĺk, vlašskými orechmi a červeným hroznom.
- 3
Urestované mäso polejeme omáčkou z panvice.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu