Foto: Pravda: Ivan Majerský
Rozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý úlovok. Dnes je grilovanie obľúbený spôsob trávenia voľného Zobraziť celý popisRozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý úlovok. Dnes je grilovanie obľúbený spôsob trávenia voľného času...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kolieska syra pozdĺžne rozkrojíme a položíme rezom hore na alobal. Dáme pod gril zapiecť. Poľníček umyjeme, osušíme a rozložíme na taniere.
- 2
V miske zmiešame všetky suroviny na zálievku. Jablká nakrájame na mesiačiky, rozpálime teflónovú panvicu a na masle ich opečieme.
- 3
Rozdelíme na taniere so šalátom, prelejeme zálievkou, navrch dáme syr a ozdobíme orechami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu