Šalát s grilovaným hermelínom

redakcia - fotkaredakcia, 20. augusta 2009
Šalát s grilovaným hermelínom
Foto: Pravda: Ivan Majerský

Rozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý úlovok. Dnes je grilovanie obľúbený spôsob trávenia voľného Zobraziť celý popisRozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý úlovok. Dnes je grilovanie obľúbený spôsob trávenia voľného času...

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
200 g
40 g
4 ks
1 PL
2 PL
1 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Kolieska syra pozdĺžne rozkrojíme a položíme rezom hore na alobal. Dáme pod gril zapiecť. Poľníček umyjeme, osušíme a rozložíme na taniere.

  2. 2

    V miske zmiešame všetky suroviny na zálievku. Jablká nakrájame na mesiačiky, rozpálime teflónovú panvicu a na masle ich opečieme.

  3. 3

    Rozdelíme na taniere so šalátom, prelejeme zálievkou, navrch dáme syr a ozdobíme orechami.

Diskusia k receptu

Vymazať
nielaik
Ugrilované, zjedené, pochválené! (Aj keď namiesto jabĺk ananás, namiesto hermelínu plesnivec. Proste čo sme doma mali.)