Šalát s cícerom, kuracím mäsom a avokádovým dipom

Peter Dian
šéfkuchár reštaurácie Ava Simone v hoteli The Grand Vígľaš, 13. augusta 2022
Šalát s cícerom, kuracím mäsom a avokádovým dipom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

200 g
 (listy)
 (uvarený alebo z konzervy)
Dip:
1 ks
z 1/2 limetky
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do pripravenej misky natrháme viac druhov listového šalátu (napríklad ľadový, rukolu, listy červenej repy). Pridáme cícer, nakrájanú reďkovku a paradajky.

  2. 2

    Na panvici s olejom opečieme kúsky kuracieho mäsa a naservírujeme na šalát.

  3. 3

    Dip: Očistené nakrájané avokádo, šťavu z limetky, soľ, biele mleté korenie a smotanu na varenie spolu rozmixujeme.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha