Foto: martinis
Ako názov napovedá, jedná sa o jarný šalát obsahujúci suroviny talianskej kuchyne : olivy, syr, tuniaka, paradajky a bazalku :)
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tuniaka (ja preferujem vo vlastnej šťave) si pripravíme do misky. Paradajky si umyjeme, 2 pokrájame na malé kúsky a 3. si necháme na ozdobu.
- 2
Olivy - výborne sa hodia plnené - pokrájame na polovice a spolu s postrúhaným syrom a bazalkou primiešame k tuniakovi. Dobre premiešame a pridáme i pripravené paradajky.
- 3
Zvyšnú paradajku rozkrojíme na štvrtiny a uložíme na šalát, podávame s tmavým toastovým chlebíkom :)
- 4
Môj tip : Podľa chuti je možné pridať i oregano, soľ alebo čili omáčku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@Martinis , supeeeer !
žasnem nad tvojou šikovnosťou nielen v umení kuchárskom,ale aj pre tvoje názory,vyjadrovanie sa ...Prepáč mi,ale nesedelo mi to s tvojim vekom,tak som si ťa pozrela aj na FB...U mňa máš obidva palce hore!!!
To je super, teší ma, že u Teba nezanechali dobrý dojem len recepty, aj štýl písania, snažím sa, aby bolo zaujímavé :) Prajem všetko dobré a úprimná vďaka za pochvalu :O)
v tomto recepte.
rozvíjaj svoj talent dalej - ty máš na to :-)))))
blahoželám a držím palce!!!
nech sa ti darí (y)
Ale ver,že hoci väčšinou len čítam recepty tak si viem živo predstaviť chuť,vôňu a nádheru na tanieri.
Želám Ti do života veľa úspechov nech budeš robiť čokolvek...určite to bude výborná práca...!!!! :-)
tie rýchle bagety sú naozaj skvelé a ty si veľmi šikovný a kreatívny kuchár :-)
tvoju pochvalu si veľmi vážim.
dakujem ti :-)