Šalát Adalbert

zajomato - fotkazajomato, 31. októbra 2017
Šalát Adalbert
Foto: zajomato

Tiež odpozorované z Varechy, všetko ostatné sú moje chúťky. Želatínu robím z vrecúška z práškovej želatíny a návod tam je napísaný, dostať bežne v obchode.

Suroviny

Nálev:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravím základ zo zelených šalátových listov, zelenej uhorky a papriky, pokvapkám olejom a zalejem želatínou, dám do chladu.

  2. 2

    Pripravím si ďalšie položky podľa toho, čo mám doma alebo podľa momentálnej chuti,

  3. 3

    keď základ stuhne, naložím z neho na tanier a doplním vajíčkom, zelenou cibuľkou, syrom a čo špajza dá.

  4. 4

    Mäsožravci si pridajú šunku, salámu a podobne.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu