Ryžový nákyp nielen pre športovcov
Foto: mirian4
Všetci moji traja chlapi športujú a tak sa moja kuchyňa nezaobíde bez takýchto sacharidovo - bielkovinových jedál... A keďže je sobota máme bezmäsitý deň Zobraziť celý popisVšetci moji traja chlapi športujú a tak sa moja kuchyňa nezaobíde bez takýchto sacharidovo - bielkovinových jedál... A keďže je sobota máme bezmäsitý deň :-)
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Uvaríme ryžu s mliekom, vodou a 1 vanilkovým cukrom, štipkou soli do mäkka. Necháme vychladnúť.
- 2
Bielky oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vymiešame s kryštálovým cukrom do peny, pridáme 0,5 kg jemného tvarohu a pridáme k vychladnutej ryži; premiešame. Nakoniec pridáme sneh a mrazené ríbezle a zľahka celú masu premiešame, dáme na maslom vymazaný malý plech s vyšším okrajom. Na vrch dáme plátky masla a upečieme do ružova.
- 3
Dobrú chuť ♥
Tiež ryžový nákyp:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ríbezle zamiešavam nakoniec spolu so snehom
Děkuji. Takže cca 63 g másla.
áno