Ryžové rezance s teriyaki a zeleninou

tanya5 - fotkatanya5, 21. januára 2015
Ryžové rezance s teriyaki a zeleninou
Foto: tanya5

Diétny a ľahký recept najlepšie na obed ;)

1
porcia
15-20 minút
príprava

Suroviny

50 - 60 g
15 g




Postup

  1. 1

    Rezance dáme variť do vriacej vody. Nakrájame si brokolicu a mrkvu ktore taktiež dáme variť do vriacej vody do zmäknutia.

  2. 2

    Na panvicu si dáme lyžičku kokosového oleja osmažíme cibulku a cesnak, pridáme papriku, neskôr na panvicu pridáme už uvarené rezance spolu s brokolicou a mrkvou a pridáme teriyaki omáčku zmiešanú s trochou vody , premiešame a na slabom ohni necháme variť asi 2-3minutky nech sa chute spoja. Dobrú chuť ;-)

Diskusia k receptu

micanela
kde kupujes teriyaki ? ja som kupila v nejakom bio obchode a fakt hnus.
tanya5
@micanela v kauflande ;-) a taktiez nemusi to kazdemu chutit ta omacka mne osobne chuti velmi
frezia68
Omáčku síce nepoznám,ale rezance vyzerajú veľmi chutne :-)
evanaaa
@tanya5 , ja ryžové rezance nevarím, len ich zalejem vriacou vodou a skúšam, ak sú akurát, len vodu zlejem.....musia sa variť? Tiež ich robím podobne, so zeleninou ale aj s kuracími prsiami, máme to tak radi......
tanya5
@evanaaa Ja vsetky cestoviny, rezance, spagety varim rovnako vo vriacej vode, ak to viete spravit aj inac a nie su tvrde a nelepsia sa tak nemusite :)
evanaaa
Nie, nie sú tvrdé, kým ich mám zaliate robím si zatiaľ niečo iné a aby sa nelepili, stačí ich len prepláchnuť. Keď som varila, behom minúty boli až veľmi mäkké, tak som sa rozhodla ich takto robiť - napokon, je to aj na návode na niektorých obaloch.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia