Rýchly eintopf pre uzimených fotorecept

kukulienka71 - fotkakukulienka71, 22. októbra 2014

Kto nevarí z konzervovanej zeleniny a strukovín, nech tento recept obíde alebo si ho pripraví z čerstvej. Pre neho už rýchly nebude:-)

2-3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
5 cm
30 g
2 PL
3 dcl
3 ks
1 mokka šálka
1 hrnček
0,5 hrnčeka
0,5 hrnčeka
1 malá ČL




Postup

  1. 1

    Všetko som varila v jednom hrnci, ako názov napovedá. Jedlo bolo hotové do pol hodiny aj s prípravnými prácami. Slaninu, očistenú cibuľu a pór som nakrájala na kocky a krúžky, na oleji som ich opiekla, až chytili farbu.

    Rýchly eintopf pre uzimených (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Prisypala som mletú rascu a mletú červenú papriku, hneď po premiešaní aj očistené a nakrájané zemiaky.

    Rýchly eintopf pre uzimených (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Zaliala som ich horúcim zeleninovým vývarom, iba tak, aby boli zemiaky ponorené, priviedla som do varu a za chvíľu som pridala očistenú a nakrájanú tekvicu.

    Rýchly eintopf pre uzimených (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Keď boli zemiaky s tekvicou polomäkké, prišli na rad cestoviny, mala som maličké kolienka, ktoré sa uvaria za 3-4 minúty.

    Rýchly eintopf pre uzimených (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Hneď za kolienkami nasledovali fazuľové struky(mala som otvorenú fľašu v chladničke) a cícer tiež z konzervy. Ten je úplne mäkký, takže kým sa uvarili cestoviny, bolo jedlo hotové. Už som len dochutila soľou a prisypala posekanú vňať.

    Rýchly eintopf pre uzimených (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    mám rada takéto rýchlovky, kde sa všetko pridá v poradí, za aký čas sa uvarí. Jedlo je sýte, s kopou zeleniny, hrejivé a so šmakom opečenej slaninky. Dobrú chuť aj vám!

    Rýchly eintopf pre uzimených (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

cesminaz
Veru obcas sa cloveku fakt nechce varit :-/ a vtedy sa veru zidu aj taketo rychle,ale chutne recepty ;-P
lamus
Kukulienka, pozrel som si zbežne tvoje recepty a hneď som jedno pochopil ... to je iná liga. Tak som si ťa pridal medzi obľúbených a postupne sa budem učiť ... :)
kukulienka71
@katkat , @cezminaz , niekedy sú takéto jedlá vítané, ak je menej času, či vôle vyvárať;-P @lamus , príjemne si ma prekvapil, som poctená tvojím záujmom! ja som si roky myslela, že varím dobre a tu som prišla na to, koľko toho ešte neviem, neskúšala som, mám čo doháňať, tak sa budeme učiť spolu:-) @bebetko , to je najlepšie na eintopfoch;-) Veľmi pekne vám všetkým ďakujem za milé komentáre:-)
marianne
to pre mna @kukulienka si uvarila,ja som strasne zimomrivaa..:-)
pekny recept,mam zivo pred ocami ake to bude vynikajuce so spaldovymi cestovinkami 5* a tekvice pridam
kecemis
@kukulienka chutne si navarila. Mam rad taketo jedla i napriek tomu, ze nie som zimomvravy. Robil som cosi podobne, ale miesto cestovin som daval pohanku. Ale toto si ulozim a urcite urobim.
kukulienka71
@marianne , to ako potom na Orave zvládaš, veď tam je zima furt???:-))) som rada, že máme podobné chute;-) @kecemis , dal si mi dobrý tip na inokedy, krúpy by som zaraďovala častejšie do jedálnička, len ma nenapadne;-) @notakja , super, že super:-)) Ďakujem vám veľmi pekne
marianne
Som na hrane dolnych Kysuc a Povazia @kuku , KNM 10 km od Ziliny:-)) Sturovo to sice nie je,co sa teplot tyka,vy ste najteplejsi kut Slovenska,ale inak v pohode to tu je..
kukulienka71
@marianne , zistila som si teraz presne tvoju polohu:-), bola som v domnení, že to je Orava, ale vidím, že tá je od vás napravo. Ja som v tých končinách bola pred pár rokmi na lyžovačke na Kubínskej Holi, prenádherná krajina, ale skoro sme zamrzli:-) Pekný deň ti prajem:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia