Vyprážané syrové fašírky
Vyprážané syrové fašírky

Rýchle syrové fašírky

mirian4 - fotkamirian4, 10. marca 2019
Rýchle syrové fašírky
Foto: mirian4

Inšpirovala som sa receptom na internete, len som si prispôsobila recept tomu, čo naša chladnička dala :-) Recept je rýchly, lacný, sýty a veľmi chutný aj bez prílohy. Ja som syrové fašírky podávala k TV len so studeným dipom z kyslej smotany s chilli. Fašírky sú chutné teplé aj studené.

15
porcií
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

30 dkg
6 krajcov
1 dcl
4 ks
podľa chuti
na obalenie
na vyprážanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Žemľu nakrájame na kocky (môžeme nahradiť 2 rožkami na kocky), zalejem mliekom, pridáme postrúhaný syr, vajcia, vegetu a rukami vypracujeme polotuhú hmotu, ktorú vyvarujeme do fašírok a obalíme v strúhanke.

  2. 2

    Vyprážame z obidvoch strán na horúcom oleji do zlatova.

  3. 3

    Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Určite dobré, ale tá vegeta je tam podľa mňa zbytočná (aj keď nepatrím k jej zarytým nepriateľom), syr je dostatočne slaný aj chuťovo typický, skôr by som možno dala trochu mletého čierneho korenia alebo pod. Ukladám.
Tak sme ich mali vcera a su ozaj rychle a dobre. Ja som ich ale piekla v rure.
Odlozila som si dve aj dnes na obed, ale je mi to luto, boli dost tvrde.... takze nabuduce budem robit iba tolko, aby sme to zjedli hned.
Dakujem za recept, pochutili sme si, so zemiakmi a salatom.



Pridaj komentár k receptu: