Foto: maya2912
Hlad je najlepší kuchár a pokiaľ bývate na internáte platí to hneď dvojnásobne...základným predpokladom je rýchlo a chutne, cestoviny sú pre rýchle recepty ako Zobraziť celý popisHlad je najlepší kuchár a pokiaľ bývate na internáte platí to hneď dvojnásobne...základným predpokladom je rýchlo a chutne, cestoviny sú pre rýchle recepty ako stvorené no a omáčka k nim je vždy iná, podľa toho čo máme :)
príprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g malé |
|
1 ks stredne veľká |
|
3 ks - strúčiky |
|
3 ks |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
|
|
vlažná (ak treba) |
|
|
Postup
-
1
Cestoviny si uvaríme v slanej vode ako káže návod na prípravu :) Cibuľu pokrájame na väčšie kúsky, strúčiky cesnaku na plátky a paradajky na pásiky. Na oleji spražíme pokrájanú cibuľu, prídáme cesnak a asi minútku pražíme s cibuľkou, potom pridáme paradajky a dusíme, ak je treba pridáme trošku vody. Dusíme asi 5 minút, kým nie sú paradajky mäkké, potom pridáme syr bambino (ja som použila s nivovou príchuťou) a rozmiešame, nakoniec osolíme a okoreníme podľa chuti. Do tejto hotovej omáčky pridáme uvarené cestoviny, dobre premiešame a môžeme podávať. Ja som si k týmto cestovinkám dala aj poľný šalát :) Prajem dobrú chuť
a vsetkym dakujem, prajem dobru chut