Foto: danculka
Rýchla príprava,,,
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr si pripravíme zemiakovú kašu,uvarené zemiaky pretlačíme a vyšlaháme z miekom a maslom...
-
2
pripravený rozmrazený špenátový pretlak zmiešame s cesnakom soľou a dvomi kopcom nabratými polievkovými lyžicami zemiakovej kaše a prevaríme..a je hotovo,tak toto môže jesť aj nediabetik je to normálna omáčka bez múky a zbytočného oleja,zahustená zemiakmi...
-
3
naservírujeme v strede omáčku, dookola zemiakovú kašu a v strede vajce...ô
-
4
Ja som ešte ozdobila hustou paradajkovou šťavou,samozrejne,len slanou,ani pri konzervácii nepoužívam cukor.DOBRÚ CHUŤ!
Diskusia k receptu