Rýchla špenátová omáčka DIA (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Rýchla príprava,,,
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Najskôr si pripravíme zemiakovú kašu,uvarené zemiaky pretlačíme a vyšlaháme z miekom a maslom...
- pripravený rozmrazený špenátový pretlak zmiešame s cesnakom soľou a dvomi kopcom nabratými polievkovými lyžicami zemiakovej kaše a prevaríme..a je hotovo,tak toto môže jesť aj nediabetik je to normálna omáčka bez múky a zbytočného oleja,zahustená zemiakmi...
- naservírujeme v strede omáčku, dookola zemiakovú kašu a v strede vajce...ô
- Ja som ešte ozdobila hustou paradajkovou šťavou,samozrejne,len slanou,ani pri konzervácii nepoužívam cukor.DOBRÚ CHUŤ!
|