Rýchla špenátová omáčka DIA (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Rýchla príprava,,,

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Najskôr si pripravíme zemiakovú kašu,uvarené zemiaky pretlačíme a vyšlaháme z miekom a maslom...
  2. pripravený rozmrazený špenátový pretlak zmiešame s cesnakom soľou a dvomi kopcom nabratými polievkovými lyžicami zemiakovej kaše a prevaríme..a je hotovo,tak toto môže jesť aj nediabetik je to normálna omáčka bez múky a zbytočného oleja,zahustená zemiakmi...
  3. naservírujeme v strede omáčku, dookola zemiakovú kašu a v strede vajce...ô
  4. Ja som ešte ozdobila hustou paradajkovou šťavou,samozrejne,len slanou,ani pri konzervácii nepoužívam cukor.DOBRÚ CHUŤ!