Foto: svedka
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na miernom ohni si za staleho miesania rozpustime struhany syr v mlieku zmiesanom so smotanou. Pretlacime cesnak a pridame do zmesi,mierne dosolime,ale netreba :) Pridame stipku korenia a asi pol kavovej lyzicky majoranky.
-
2
Tesne pred zovretim zmes odstavime a opatrne zahoruca vyslahame-ako slahacku-na vysokych obratkach :) Prelejeme do misky a nechame vychladnut,skladujeme v chladnicke :) Ak omacku nevyslahame,ostane nam len syrova hrudka :)) Velmi chutne s reznom alebo len s obycajnymi pecenymi zemiackami,ci ako dresing na salat,cestoviny.
- 3
Dobru chut.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu