Foto: podravka
Komerčný recept<br />Tento hustý a krémový guláš pripravený z marinovaných filiet z tresky osmažených na olivovom oleji a uvarených spolu so zemiakmi je ako Zobraziť celý popisKomerčný recept<br />Tento hustý a krémový guláš pripravený z marinovaných filiet z tresky osmažených na olivovom oleji a uvarených spolu so zemiakmi je ako stvorený na odštartovanie vašej štedrej večere.
porcií
príprava
Suroviny
1 kg (alebo inej ryby podľa vlastného výberu) |
|
600 g |
|
3 strúčiky |
|
50 ml |
|
3 PL |
|
150 g |
|
50 ml |
|
1 PL nasekaná |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Rybu nakrájame, pokvapkáme šťavou z jedného citróna a posypeme 1 polievkovou lyžicou vegety. Rybu marinujeme 10 minút a následne obalíme v múke.
- 2
V panvici rozpálime olivový olej a marinovanú rybu osmažíme 5 minút z každej strany. Vyberieme z panvice a udržiavame teplé. Na zvyšnom oleji osmažíme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané zemiaky, osolíme a zalejeme vodou tak, aby boli všetky ponorené. Varíme pri nízkej teplote 15 minút alebo kým zemiaky nezmäknú. Pridáme osmaženú rybu a pretlačený cesnak a podľa potreby ešte podlejeme vodou. Varíme ďalších 10 minút.
- 3
Krátko pred podávaním pridáme víno a nasekanú petržlenovú vňať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aj reklama musí mať svoje mantinely.