Rybacie krokety
Rybacie krokety

Rybacie krokety

Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 4. januára 2018
Rybacie krokety
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

400-480 g (s kožou bez šupín)
3 PL
1 PL
1 ks (+ 1 vajce do trojobalu)
30 g (+ do trojobalu)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pražmu nakrájame na malé kocky ostrým nožom. Dáme do misky a ochutíme jemne soľou, sladkou čili, sójovou omáčkou, pridáme vajíčko, múku a trocha strúhanky.

  2. 2

    Zo zmesi tvarujeme krokety s priemerom asi 2 cm a potom ich obalíme v trojobale (hladká múka, rozšľahaná vajce, panko strúhanka). Vysmážame v oleji rozohriatom na 180 °C asi 1,5 minúty dozlatista.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: