Rybacie krokety
Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 4. januára 2018
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 4. januára 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Suroviny
400-480 g (s kožou bez šupín) |
|
|
|
3 PL |
|
1 PL |
|
1 ks (+ 1 vajce do trojobalu) |
|
30 g (+ do trojobalu) |
|
|
Postup
-
1
Pražmu nakrájame na malé kocky ostrým nožom. Dáme do misky a ochutíme jemne soľou, sladkou čili, sójovou omáčkou, pridáme vajíčko, múku a trocha strúhanky.
- 2
Zo zmesi tvarujeme krokety s priemerom asi 2 cm a potom ich obalíme v trojobale (hladká múka, rozšľahaná vajce, panko strúhanka). Vysmážame v oleji rozohriatom na 180 °C asi 1,5 minúty dozlatista.
Tiež rybacie krokety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu