Rybacie krokety

Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 4. januára 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Rybacie krokety Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

400-480 g (s kožou bez šupín)
3 PL
1 PL
1 ks (+ 1 vajce do trojobalu)
30 g (+ do trojobalu)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Pražmu nakrájame na malé kocky ostrým nožom. Dáme do misky a ochutíme jemne soľou, sladkou čili, sójovou omáčkou, pridáme vajíčko, múku a trocha strúhanky.

  2. 2

    Zo zmesi tvarujeme krokety s priemerom asi 2 cm a potom ich obalíme v trojobale (hladká múka, rozšľahaná vajce, panko strúhanka). Vysmážame v oleji rozohriatom na 180 °C asi 1,5 minúty dozlatista.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist