Rybacie guľky

piglin - fotkapiglin, 2. marca 2011
Rybacie guľky
Foto: piglin

Vynikajúca, rýchla a zdravá večera...

4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

200 g
130 g, varené
2 PL
1 ks
1 PL
130 g, mrazená
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Na cibuľke podusíme krátko zmrazenú zeleninu. V mise vyšľaháme vajíčko, pridáme kôpor, ovsené vločky, na kocky nakrájanú cuketu, zemiaky a nakoniec podusenú zeleninovú zmes.

    Rybacie guľky - obrázok 1
  2. 2

    Rybu pokrájame na malé kocky a pridáme k zelenine.

  3. 3

    Mokrými rukami vytvarujeme malé guľky. Pečieme 20 minút vo vyhriatej rúre.

    Rybacie guľky - obrázok 3

Diskusia k receptu

marianne69
Este nikdy som pangasiusa nejedla,ale mam doma file z alijasskej tresky,hadam mozem spravit z nej....rcp sa mi paci...
lyali
Tento receptík vyzerá veľmi dobre! Musím sa naučiť používať ovsené vločky! KK :-)
elekra
Aj ja som robila tento týždeň pangasia, ale presolila som ho. Kúpila som si citrónovú soľ a bola veľmi slaná, alebo ja som veľa solila!
piglin
@lyali : odkedy je manzel cukrovkar, vsade, kde sa dava struhanak davam ovsene vlocky. maju nizky glykemicky index, a su velmi chutne...vyskusaj aj biely jogurt s 2 PL ovsenych vlociek a veeeeela skorice...
bozulka
Nestratila sa chuť ryby v tom množstve surovín?Pangasius je chuťovo veľmi jemná ryba.
piglin
nie, vobec, nakolko tam nie su zaidne koreniny...fajnovo citiit rybacinku
olinka12
Super nápad veľmi mám rada ryby na všetky spôsoby určite vyskúšam aj tento. Ukladám do KK.
evanaaa
Ja som dnes tiež robila z pangasia placky-fašírky, ale nastrúhala surové dva zemiaky, kúsok mrkvy, cibuľku, koreniny, ale moc rybacím to cítiť nebolo.
adamjak
Marianne69 : Pangasius je sladkovodná ryba nelovená v mori, ale odchovaná v zajatí.Stredná kvalita.Teda , nevyrovná sa morským rybám loveným, najmä v Atlantiku, alebo v severných moriach.
nika60
Uložím do kk a hneď aj vyskúšam,lebo ryby mám veľmi rada




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia