Foto: tinca
Dávno som nerobila žiadnu pomazánku, keďže mám rada ryby, tak som spravila rybaciu,aby bolo čo-to na desiatu alebo olovrant.
porcie
príprava
Postup
-
1
Rybie filety aj s olejom si roztlačíme vidličkou na jemno. Jarnú cibuľku aj s cvíbikmi nakrájame na drobno a pridáme k filetám. Ja som mala rybky zn. NIXE, kupujem ich v Lídli, bývajú aj v rajčinách. Veľmi sa mi páčia, sú chutné a bez kostí. Pridáme na drobno nakrájanú červenú chilli papričku .V druhej miske si vymiešame bánoveckú pomazánku /cca 1/2 kelímka/ so zmäknutým maslom a horčicou.
- 2
Obe masy spojíme, pridáme citrónovú šťavu, osolíme a okoreníme podľa chuti. Uložíme do chladu.
- 3
Ozdobíme vňaťkou a zeleninou, no a môžeme podávať na chlebíku, bagetke. Ja som mala na ľanovom chlebíku.
- 4
A tu sú tie rybky, len toto sú v rajčinách a také isté sú v oleji,len krabička je už v koši.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
viac nabudúce si spravím podľa teba