Rybacia pomazánka z filet v rajčinách fotorecept
Foto: tinca
Ďalšia moja vlastná pomazánka, ku ktorej mi dala inšpiráciu @mamatata2, ktorá v diskusii k mojej prvej rybacej nátierke napísala, že aj z rýb Zobraziť celý popisĎalšia moja vlastná pomazánka, ku ktorej mi dala inšpiráciu @mamatata2, ktorá v diskusii k mojej prvej rybacej nátierke napísala, že aj z rýb v rajčinách je dobrá. A mala pravdu, nedalo sa nevyskúšať. Takže ďakujem, bola výborná.
porcie
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
V jednej miske dobre na jemno roztlačíme konzervu filet v rajčinách. V druhej miske vymiešame bánoveckú nátierku so zmäknutým maslom. Potom pridáme nadrobno nasekanú cibuľku /mladú aj s cvíbikmi/,chilli omáčku /nemusí byť/,horčicu a vňaťku.
-
3
Obe masy zmiešame, dochutíme čerstvo namletým korením, soľou a citrónovou šťavou.
-
4
No a môžeme podávať na celozrnnej bagetke, ktorú si nakrájame do šikma. Ozdobíme, uhorkou, limetkou a cherri rajčinkami. A raňajky alebo desiata sú ako vyšité. Dobrú chuť!
Krásné foto. Máš můj obdiv. Já když otevřu konzervu ryb v tomatu, nemá šanci skončit v pomazánce. Prostě to nevydržím a jdu s chlebem a trochou cibulky na věc.
Ja to tiež tak robím... :-) ale dnes som naďabil na tento recept, tak som si povedal že to spravím a veru nebanujem, len som pouzil natierku neochutenú a ochutil som bylinkami na šaláty. A čo sa týka fotiek, všetky fotky čo sem dávam robím mobilom.