Rybací krém s mušľami

Mário Dani
šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre, 23. decembra 2010 22:20
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Rybací krém s mušľamiFoto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

1 l
500 g, alebo mušle vongolle
500 ml
0,12 g
1 dcl
50 g
1 strúčik
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Nakrájanú cibuľu a cesnak opražíme na oleji. Zalejeme vývarom a vínom, povaríme a prilejeme smotanu. Pridáme šafrán a dochutíme soľou a korením. Zahustíme múkou, dobre prevaríme a nakoniec pridáme mušle a ešte chvíľu povaríme.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist