Foto: marianne
Z časopisu o cestovaní.Nešpecifikovali, aký druh ryby to má byť.Mala som filet z kapra,tak voľba bola jasná.Celkom mi ten recept prišiel vhod.Môže byť z Zobraziť celý popisZ časopisu o cestovaní.Nešpecifikovali, aký druh ryby to má byť.Mala som filet z kapra,tak voľba bola jasná.Celkom mi ten recept prišiel vhod.Môže byť z tresky,tilapie,hejka,lososa.Voľba je na Vás...
na 200 °C
Postup
-
1
Filet nasolíme,okoreníme,polejeme citr.šťavou.
-
2
Zapekaciu misu riadne vymastime maslom(oliv.olejom).Poukladáme pokrájaný na plátky fenikel,rozprestrieme bylinky(dala som byľky rozmarínu,tymiánu) podľa chute,čo Vám vyhovuje...na ne potom položíme rybací filet.Zakryjeme ďalšími feniklovými plátkami,pokrájaným cesnakom,maslom a zalejeme vínom.Dala som rizling vlašský 2012.
-
3
Pečieme 25-30 min na 200 stupňov.Mala som s opekanými zemiakmi a jogurtovo-cesnakovým dressingom.
-
4
Ja som si ešte aj par oliviek prihodila,som si to tak stredomorsky šmrncla so sladkovodnou rybou.-))
Diskusia k receptu