| 
	        
	        
	        
	        Ryba s posýpkou z toastu, zo slaninky a z gaštanovAutor receptu: redakcia   | 
 4porcie
 | 
 40 minútpríprava
 | 
 60 minúttepelná úprava
 | 
PostupOčistené zemiaky dáme variť vcelku do osolenej vody. Opečené hrianky, opečenú slaninu aj gaštany spolu rozmixujeme v mixéri.Zemiaky uvaríme do polomäkka, scedíme a dáme na plech s olejom. Mierne na ne pritlačíme a dáme do rúry vyhriatej na 180 °C zapiecť dozlata.Medzitým dáme na plech očisteného a osoleného úhora, ktorého zbavíme chrbtovej plutvy. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 160 °C.Na opečené zemiaky dáme urestovanú cibuľku a podávame s pečeným úhorom posypaným posýpkou.
 |