Foto: salinka
Recept mam od rakúskej známej. Je to rýchlo a jednoducho pripravené jedlo, ktoré je chutné a navyše zdravé.
10 minút
príprava
príprava
20-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rybku umyjeme, osušíme osolíme a posypeme korením na ryby alebo svojimi obľúbenými bylinkami.
-
2
Mrazenú zeleninu vysypeme na pekáč. Nešetríme, lebo nám bude slúžiť aj ako príloha.
-
3
Filé obalíme v hladkej múke, uložíme na zeleninu. pokvapkáme roztopeným maslom, stačí pár lyžičiek.
-
4
Vyzdobíme plátkami citróna a dáme piecť do rúry asi na 20-30 minút.
Krásne Vianoce Ti želám
dobra inspiracia k sviatkom nema to chybu a z mesitych jedal je mojou prioritou ryba dakujem recept ulozim.Velmi krasne vianoce prajem
Dakujem za nahliadnutie:-)