Ryba á la Sebine

salinka - fotkasalinka, 20. decembra 2012
Ryba á la Sebine
Foto: salinka

Recept mam od rakúskej známej. Je to rýchlo a jednoducho pripravené jedlo, ktoré je chutné a navyše zdravé.

10 minút
príprava
20-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

  alebo čerstvá,predvarená
 alebo zmes na ryby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybku umyjeme, osušíme osolíme a posypeme korením na ryby alebo svojimi obľúbenými bylinkami.

    Ryba á la Sebine - obrázok 1
  2. 2

    Mrazenú zeleninu vysypeme na pekáč. Nešetríme, lebo nám bude slúžiť aj ako príloha.

    Ryba á la Sebine - obrázok 2
  3. 3

    Filé obalíme v hladkej múke, uložíme na zeleninu. pokvapkáme roztopeným maslom, stačí pár lyžičiek.

    Ryba á la Sebine - obrázok 3
  4. 4

    Vyzdobíme plátkami citróna a dáme piecť do rúry asi na 20-30 minút.

    Ryba á la Sebine - obrázok 4

Diskusia k receptu

24 komentárov k receptu
jednoducha priprava a asi aj dobre, len ja na ryby pouzivam iba sol, rascu, popr. citronovy tymian, tie hotove zmesi ee, asi vyskusam po sviatkoch, ked bude brusko pytat nieco lahke :-)
krasne naservirovane jedlo vypada velmi chutne
dobra inspiracia k sviatkom nema to chybu a z mesitych jedal je mojou prioritou ryba dakujem recept ulozim.Velmi krasne vianoce prajem
Zaujímavý recept.Ako veľký milovník rýb ho určite v blízkej dobe vyskúšam.Verím,že budem spokojný.A na záver,náš 3-oj ročný kacúrik Leo vyzeral pred 3-omi rokmi presne tak ako ten na tvojom obrázku.Prajem všetko dobré a veľa vydarených receptov,ktoré potešia aj ostatných varechárov.

Pridaj komentár k receptu: