Foto: nazarboncuk
Bazalkové je fajn, petržlenové ma očarilo, no rukolové ma odrovnalo na rovnej čiare. A keďže naša balkónová minizáhrada začína prinášať prvé plody, dnešný obed Zobraziť celý popisBazalkové je fajn, petržlenové ma očarilo, no rukolové ma odrovnalo na rovnej čiare. A keďže naša balkónová minizáhrada začína prinášať prvé plody, dnešný obed bol ozaj šupito-presto!
Postup
-
1
No môže to byť jednoduchšie? Všetko vložíme do mixéra a rozmixujeme, alebo roztlčieme v mažiari. Ochutíme mletým čiernym korením a citrónovou šťavou. Hotovo.
- 2
Čo s ním je už na vás, ale podľa mňa najlepšie mu bude s cestovinami. U mňa - hladká múka+vajíčko+kvapka olivového oleja. Cesto som vyvaľkala natenko, nechala jemne presušiť a potom natrhala na také všelijaké beztvary. Uvarené cestoviny som premiešala s pestom, posypala opraženými píniovými orieškami, naskekanými sušenými paradajkami a lístkami rukoly. Na záver som ešte poliala olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu