Foto: hviezdickaz
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
65 minút
na 250 °C
na 250 °C
Suroviny
1 kg |
|
250 ml |
|
|
|
|
|
|
|
100 g ( na plátky ) |
|
100 g ( na plátky ) |
|
4 ks |
|
( hrášok,mrkva,kukurica) |
|
1 ks |
|
príloha : | |
|
|
|
Postup
-
1
Mleté mäso osolíme, okoreníme, prilejeme mlieko a dobre premiešame.
-
2
Pripravíme si kus alobalu - v tvare obdĺžnika. Mäsovú zmes rovnomerne rozložíme, povrch uhladíme a natrieme vrstvou horčice.
-
3
Na ňu poukladáme plátky šunky a syra.
-
4
Pripravíme si praženicu zo 4 vajec a zmes rovnomerne uložíme na syr, posypeme mrazenou zeleninou - mrkva, hrášok, kukurica.
-
5
Roládu pomocou alobalu zvinieme, zabalíme do alobalu - 2x .
-
6
Preložíme na plech a dáme do vyhriatej rúry piecť.Pečieme pri 250 st. / cca.50 min.
-
7
Potom roládu odbalíme z alobalu, povrch potrieme kyslou smotanou a necháme ešte zapiecť cca.15 min.
-
8
Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
varecha.pravda.sk/recepty/masova-rolada-z-pekarnicky-foto...
vyzerá mňamkovo....vyskúšam
uz som robila podobnu roladu,ale z inou naplnou.tuto urobim podla teba;-)