Roláda z mletého mäsa (fotorecept)

Autor receptu: hviezdickaz

10
porcií
10 minút
príprava
65 minút
na 250 °C

Suroviny

Postup

  1. Mleté mäso osolíme, okoreníme, prilejeme mlieko a dobre premiešame.
  2. Pripravíme si kus alobalu - v tvare obdĺžnika. Mäsovú zmes rovnomerne rozložíme, povrch uhladíme a natrieme vrstvou horčice.
  3. Na ňu poukladáme plátky šunky a syra.
  4. Pripravíme si praženicu zo 4 vajec a zmes rovnomerne uložíme na syr, posypeme mrazenou zeleninou - mrkva, hrášok, kukurica.
  5. Roládu pomocou alobalu zvinieme, zabalíme do alobalu - 2x .
  6. Preložíme na plech a dáme do vyhriatej rúry piecť.Pečieme pri 250 st. / cca.50 min.
  7. Potom roládu odbalíme z alobalu, povrch potrieme kyslou smotanou a necháme ešte zapiecť cca.15 min.
  8. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.