Roláda s krémom z pečenej papriky
Michal Škorec
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant v Bánovciach nad Bebravou, 20. septembra 2015
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant v Bánovciach nad Bebravou, 20. septembra 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z hladkej múky, vody, olivového oleja a soli vypracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme a natrieme zmesou z pečenej papriky, ktorú sme ešte povarili v tokajskom víne.
- 2
Cesto zvinieme do rolády, zabalíme do fólie a varíme v osolenej vode asi 30 minút. Na olivovom oleji speníme mladú cibuľku a pridáme uvarené zemiaky, ktoré poštucháme a ochutíme.
- 3
Perličkovú cibuľku opečieme na oleji, pridáme šafran, zalejeme olivovým olejom a pomaly varíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu