Foto: dorisa
Kuracie pečene robím vždy rovnako, tak som si nasla v časopise recept, a vyskúšala niečo iné.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravila som si suroviny na rizoto. Hríby som mala dubáky mrazené.
-
2
Na panvici som na oleji spenila nadrobno nakrájanu cibuľu
-
3
Pridala som umyté odblanené a rozkrojené kuracie pečene a na plátky nakrájané dubáky. Dusíme.
-
4
Medzitým som klasicky udusila ryžu.
-
5
Po udusení pečene s hubami pokrm posolíme a okoreníme. Nakoniec vmiešame ryžu, zamiešame a podávame. Hodí sa k tomu kyslá uhorka, ja som si dala kapustovo paprikovú čalamádu.
Diskusia k receptu