Rizoto s kuracou pečeňou a hubami (fotorecept)

Autor receptu: dorisa

Kuracie pečene robím vždy rovnako, tak som si nasla v časopise recept, a vyskúšala niečo iné.

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravila som si suroviny na rizoto. Hríby som mala dubáky mrazené.
  2. Na panvici som na oleji spenila nadrobno nakrájanu cibuľu
  3. Pridala som umyté odblanené a rozkrojené kuracie pečene a na plátky nakrájané dubáky. Dusíme.
  4. Medzitým som klasicky udusila ryžu.
  5. Po udusení pečene s hubami pokrm posolíme a okoreníme. Nakoniec vmiešame ryžu, zamiešame a podávame. Hodí sa k tomu kyslá uhorka, ja som si dala kapustovo paprikovú čalamádu.