Foto: mirmita
Tento recept mám od kamaráta z talianska. Je rýchly lacný a chutný.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
nachysáme si suroviny
-
2
Tekvicu ošúpeme,nakrájame na kocky,dáme do hrnca,pridáme bujón a varíme,kým sa úplne nerozpadne,cca 20minút.
-
3
Keď je tekvica na kašu,pridáme 2 šálky ryže a dusíme,kým sa ryža neuvarí,musí byť úplne makká.
-
4
pridáme sušené hríby a ešte chvíľu povaríme,asi tak 10 minút
-
5
dochutíme maslom,zjemní to chuť a podávame,posypeme syrom grana padano
ricette.giallozafferano.it/Risotto-zucca-e-gorgonzola.html...