Rezy Raffaello

selmapuma - fotkaselmapuma, 2. augusta 2013
Rezy Raffaello
Foto: selmapuma

Tento recept mám tiež od madarov a kedže kokosové miluje cela famili tak som vyskúšala a úspech bol zaručený ,je vhodný aj pre tých Zobraziť celý popisTento recept mám tiež od madarov a kedže kokosové miluje cela famili tak som vyskúšala a úspech bol zaručený ,je vhodný aj pre tých čo majú alergiu na múku nakoľko tento zákusok ju neobsahuje

30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Cesto:
7 ks
250 g
250 g
Krém:
7 ks
7 dl
200 g
2 ks
250 g




Postup

  1. 1

    Vyšľahám bielka ,pridám cukor ,šľahám kým sa cukor roztopí a jemne vmiešam kokos dám piecť na vymastený plech a pečiem pomali

    Rezy Raffaello  - obrázok 1
  2. 2

    v mlieku dám variť žĺtka s cukrom a potom vmiešam puding

    Rezy Raffaello  - obrázok 2
  3. 3

    spojím maslo a pudingom a natriem na kokosové cesto dám na 2-3 hod. do chladničky dobrú chuť

    Rezy Raffaello  - obrázok 3

Diskusia k receptu

hubata
A nezabudla si do cesta dať pár dkg múky? Robievam ho tiež a navrch ešte ide čokoládová poleva. Je to kokosová bašta!
elixir
Takéto ľúbim, kokos patrí medzi moje najobľúbenejšie ingrediencie v sladkostiach, len keby to toľko tuku nebolo... no raz, za dáky čas, v prudko hriešny deň... :)
dominika25
Prosím 🙏 co znamená pečiem pomaly? Na kolko stupňov a aspoň cca kolko?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia