Foto: kajusiqq
Odporúčam:)........dobrota:).......a rýchla:)
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do plátkov mäsa ostrým nožom urobíme otvor,naplníme ho nadrobno posekanou pažítkou a plátkom syra. V prípade že robíme z bravčovej panenky ak robíme kuracie prsia tak proste iba osolíme pokoreníme dáme syr a pažítku a zvinieme.
-
2
Posolíme,pokoreníme a poprášime múkou.Rezy obalíme plátkami slaniny a upevníme bielou niťou.
-
3
Mäso prudko opečieme na oleji z oboch strán,znížime teplotu,ridáme maslo a pomaly dopečieme.
-
4
Podávame s opekanými zemiačikmi a zeleninkou:) alebo iba zeleninkou:)
-
5
Tu je z bravčovej panenky :).....na hlavnej foto z kuracieho mäska:)
Diskusia k receptu