Foto: marrry
Toto jedlo je pre každého, koho už omrzeli klasické nedeľné rezne :) Naučila ma ich robiť moja mamička a musím povedať, že tieto rezne chutia Zobraziť celý popisToto jedlo je pre každého, koho už omrzeli klasické nedeľné rezne :) Naučila ma ich robiť moja mamička a musím povedať, že tieto rezne chutia naozaj každému
porcií
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Mäsko si nakrájame na klasické rezne, vyklepeme osolíme, a obalime v struhanke.
- 2
Dáme si rozohriať v panvici olej.V miske si rozšlaháme vajíčka. Keď je olej rozpálený, mäsko vložíme do vajíčka a prudko opečieme na panvici.
- 3
Opražené mäsko dáme na plech. Na rezne dáme na kolieska nakrájanú cibuľu ( červenú a klasickú bielu), plátky šunky a slaninky. Na plech a rezne vylejeme výpek z panvice a dáme upiecť do rúry.
- 4
Tieto rezne majú veľa možností na prípravu podla chuti môžete pridať aj syr na zapečenie. Podávama so zemiakovou kašou, ryžou alebo slovenským šalátom. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Teraz ich už tiež robievam aj z bravčového, dokonca aj z kuracích pŕs.