Rezníky naopak
Autor receptu: marrry
Toto jedlo je pre každého, koho už omrzeli klasické nedeľné rezne :)
Naučila ma ich robiť moja mamička a musím povedať, že tieto rezne chutia naozaj
každému
5 porcií |
10 minút príprava |
40 minút na 250 °C |
Postup
- Mäsko si nakrájame na klasické rezne, vyklepeme osolíme, a obalime v struhanke.
- Dáme si rozohriať v panvici olej.V miske si rozšlaháme vajíčka. Keď je olej rozpálený, mäsko vložíme do vajíčka a prudko opečieme na panvici.
- Opražené mäsko dáme na plech. Na rezne dáme na kolieska nakrájanú cibuľu ( červenú a klasickú bielu), plátky šunky a slaninky. Na plech a rezne vylejeme výpek z panvice a dáme upiecť do rúry.
- Tieto rezne majú veľa možností na prípravu podla chuti môžete pridať aj syr na zapečenie. Podávama so zemiakovou kašou, ryžou alebo slovenským šalátom. Dobrú chuť