Rezníky naopak

Autor receptu: marrry

Toto jedlo je pre každého, koho už omrzeli klasické nedeľné rezne :) Naučila ma ich robiť moja mamička a musím povedať, že tieto rezne chutia naozaj každému

5
porcií
10 minút
príprava
40 minút
na 250 °C

Postup

  1. Mäsko si nakrájame na klasické rezne, vyklepeme osolíme, a obalime v struhanke.
  2. Dáme si rozohriať v panvici olej.V miske si rozšlaháme vajíčka. Keď je olej rozpálený, mäsko vložíme do vajíčka a prudko opečieme na panvici.
  3. Opražené mäsko dáme na plech. Na rezne dáme na kolieska nakrájanú cibuľu ( červenú a klasickú bielu), plátky šunky a slaninky. Na plech a rezne vylejeme výpek z panvice a dáme upiecť do rúry.
  4. Tieto rezne majú veľa možností na prípravu podla chuti môžete pridať aj syr na zapečenie. Podávama so zemiakovou kašou, ryžou alebo slovenským šalátom. Dobrú chuť