Foto: matavarecha
My to robievame na Silvestra, alebo keď čakám návštevu. Deň pred tým si rezne naložím a na druhý deň mám voľno. Volá sa to Zobraziť celý popisMy to robievame na Silvestra, alebo keď čakám návštevu. Deň pred tým si rezne naložím a na druhý deň mám voľno. Volá sa to naložené rezne možno to poznáte!!
Suroviny
(karé) môže byť aj kuracie mäso |
|
MARINÁDA: | |
3 ks |
|
1/2 čl |
|
1/2 čl |
|
1/2 čl |
|
1 čl |
|
1 čl |
|
1 PL |
|
1/2 čl |
|
2-4 stručiky |
|
/podľa chuti/ |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Rezne vyklepeme, z ostatných surovín vymiešame zmes a do tejto zmesi namočíme mäso a necháme odstráň v sklenej miske 24 hod. Potom mäso opečieme na oleji. Podávame s hranolkami a výdatnou zeleninovou oblohou.
- 2
rezne naklepeme ( sestra to robí z kuracích pŕs)
- 3
pripravíme zmes na marinovanie
- 4
marináda
- 5
do marinády namočíme mäso
- 6
na druhý deň opečieme na oleji
- 7
Podávame s hranolkami a výdatnou zeleninovou oblohou
- 2
Diskusia k receptu