Pre tých čo majú rezne tak rad ako ja na 1000 spôsobov a ešte niečo navyše!!!
Suroviny
500 g, alebo karé |
|
100 g |
|
100 g(alebo oravskú slaninku) |
|
50 g |
|
1 |
|
100 g |
|
50 g |
|
podla chuti |
|
podla chuti |
|
na smaženie |
|
1 dcl |
|
3 ks |
|
60 g |
|
Postup
-
1
Z mäsa nakrájame rezne vyklepeme a osolíme.Kuracie pečienky sparíme .Udené mäso (môže byť aj chudá oravská slanina )a sparené pečienky nasekáme na drobné kúsky a zmiešame so syrom,žltok,paprikou a osolíme. Touto zmesou potierame rezne z obidvoch strán a namáčame v cestíčku a vyprážame na miernom ohni.Kto má rád pikantne tak namiesto sladkej papriky môže dať pálivú papriku. Podávame z opekanými zemiakmi alebo ryžou a šalátom podla vlastnej chuti.
- 2
Cestíčko. biele víno,3 vajíčka,hladká múka jablko a šampiňóny. Jablko a šampiňóny nakrájame na drobné slížiky ( môžeme po prípadne aj nastrúhať na hrubšie) všetko pekne zmiešame a vytvoríme cestíčko do ktorého budeme namáčať rezne. Prajem vám všetkým dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu