Rezeň podľa Pálfiho

Autor receptu: gulio

Pre tých čo majú rezne tak rad ako ja na 1000 spôsobov a ešte niečo navyše!!!

Suroviny

Postup

  1. Z mäsa nakrájame rezne vyklepeme a osolíme.Kuracie pečienky sparíme .Udené mäso (môže byť aj chudá oravská slanina )a sparené pečienky nasekáme na drobné kúsky a zmiešame so syrom,žltok,paprikou a osolíme. Touto zmesou potierame rezne z obidvoch strán a namáčame v cestíčku a vyprážame na miernom ohni.Kto má rád pikantne tak namiesto sladkej papriky môže dať pálivú papriku. Podávame z opekanými zemiakmi alebo ryžou a šalátom podla vlastnej chuti.
  2. Cestíčko. biele víno,3 vajíčka,hladká múka jablko a šampiňóny. Jablko a šampiňóny nakrájame na drobné slížiky ( môžeme po prípadne aj nastrúhať na hrubšie) všetko pekne zmiešame a vytvoríme cestíčko do ktorého budeme namáčať rezne. Prajem vám všetkým dobrú chuť!