Foto: izabella929
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z múky, vajca, soli a trošku vody si urobím rezancové cesto. Poriadne vymiesim a nechám chvíľku odpočívať. Zatiaľ si pripravím mak, ktorý pomeliem spolu s kryštálovým cukrom. V malej miske si dám rozpustiť maslo.
- 2
Cesto rozvaľkám, pokrájam na rezance. Do hrnca dám zovrieť vodu so štipkou soli a dám do nej pokrájané rezance. Počkám pokiaľ sa všetky vyplavia na povrch, vyberiem do misy a polejem troškou oleja, aby sa nezlepili. Na tanier vyberiem rezance posypem ich makom s cukrom a vrch polejem roztopeným maslom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dobrý deň, keďže predpokladáme, že ide o omyl, opravili sme 100 lyžíc masla na 100 g masla. Ďakujeme za upozornenie.