Foto: js9mxd
Nie každý miluje bravčovú pečienku, ale ak sa podarí, tak je to pochúťka.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčovú pečeň pokrájame na kúsky.
-
2
Cibuľu nakrájame na kocky a dáme opražiť na masť.
-
3
Pridáme rascu, mleté čierne korenie, nové korenie, bobkový list a po opražení cibuľky bravčovú pečienku.
-
4
Restujeme cca 10 min. až pokiaľ po prepolení pečienky už nevyteká krv. Dôležité je nerestovať ju veľmi dlho, lebo rýchlo tvrdne. Na záver ju osolíme a podávame s čerstvým chlebom. Nesmie sa soliť skôr, lebo stvrdne a stratí fajnovú chuť.
@Js9mxd , tak dělám játra i já.