Foto: thedrunkchef
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na malom množstve oleja orestujeme nakrájanú slaninu do chrumkava a potom prihodíme na plátky nakrájaný strúčik cesnaku a krátko spolu porestujeme.
-
2
Pridáme na pásiky nakrájanú cibuľu a znova restujeme podľa chuti (ja mám radšej cibuľu pekne chrumkavú).
-
3
Pečienky nakrájame na väčšie kúsky, pridáme k základu a okoreníme.
-
4
Premiešame a restujeme až kým sa nám pečeň nezatiahne. Potom pridáme horčicu a nasekanú chilli papričku, znova premiešame a chvíľu restujeme.
-
5
Nakoniec podlejeme trochou vody a keď sa vyredukuje, tak šťavu zjemníme trochou masla. Podávame ozdobené nasekanou petržlenovou vňaťou.
Diskusia k receptu