Restovaná morčacia pečeň
Autor receptu: thedrunkchef
5 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Na malom množstve oleja orestujeme nakrájanú slaninu do chrumkava a potom prihodíme na plátky nakrájaný strúčik cesnaku a krátko spolu porestujeme.
- Pridáme na pásiky nakrájanú cibuľu a znova restujeme podľa chuti (ja mám radšej cibuľu pekne chrumkavú).
- Pečienky nakrájame na väčšie kúsky, pridáme k základu a okoreníme.
- Premiešame a restujeme až kým sa nám pečeň nezatiahne. Potom pridáme horčicu a nasekanú chilli papričku, znova premiešame a chvíľu restujeme.
- Nakoniec podlejeme trochou vody a keď sa vyredukuje, tak šťavu zjemníme trochou masla. Podávame ozdobené nasekanou petržlenovou vňaťou.