Restovaná morčacia pečeň

Autor receptu: thedrunkchef

5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na malom množstve oleja orestujeme nakrájanú slaninu do chrumkava a potom prihodíme na plátky nakrájaný strúčik cesnaku a krátko spolu porestujeme.
  2. Pridáme na pásiky nakrájanú cibuľu a znova restujeme podľa chuti (ja mám radšej cibuľu pekne chrumkavú).
  3. Pečienky nakrájame na väčšie kúsky, pridáme k základu a okoreníme.
  4. Premiešame a restujeme až kým sa nám pečeň nezatiahne. Potom pridáme horčicu a nasekanú chilli papričku, znova premiešame a chvíľu restujeme.
  5. Nakoniec podlejeme trochou vody a keď sa vyredukuje, tak šťavu zjemníme trochou masla. Podávame ozdobené nasekanou petržlenovou vňaťou.