Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia fotorecept

taxitaxi - fotkataxitaxi, 19. januára 2014
Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia (fotorecept)
Foto: taxitaxi

Veľmi dlho som toto jedlo nerobil, tak som to takto spojil...

8
porcií
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
4 ks
 na posypanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na kačacej masti si opražíme na mesiačiky nakrájanú červenú cibuľu. Keď je už sklovitá stiahneme z plynu, pridáme červenú mletú papriku, drvenú rascu, čierne mleté korenie a majoránku, ktorú v prstoch trochu pomrvíme.

    Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Zamiešame a pridáme odblanené a umyté pokrájané pečienky. Restujeme cca 5 minút. Ja nepodlievam ničím.

    Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Druhé pečienky / väčšie kusy / si obalíme v klasickom trojobale / ja solím rozšľahané vajcia / a vyprážame.

    Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Ako prílohu som použil varené zemiaky a dozdobil zeleninou.

    Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

11 komentárov k receptu
ojoj, boli časy ked sa servírovali u nás dosť často, aj restovaná, aj vyprážaná, nie naraz. Tiež doslova zbožňujem, ale odopierať si sa snažím. pekne máš recept spracovaný, kto môže a chutí mu to, neobanuje, tak dobré to je.
Restovanú pečienku doma všetci zbožňujeme,ale ešte nikdy sme nevyprážali...tak to rýchlo napravime,díky za tip....super si navaril
super mňamka, ukadám a spomínam na zlaté školské časy, ktoré mi tá obalená pečienôčka pripomenula :)
si šikovný, ďakujem a chválim :)

Pridaj komentár k receptu: