Foto: jody
Alebo ražniči v pekáči. :-) Poučenie - kto je lenivý napichovať ražniči na špajdlu, bude hundrať, kým to do toho plechu poukladá. :-)
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Nachystáme pakšamiety. Mäso narúbeme na tenké rezníky (nevyklepávam), slaninu na kocečky, zemiaky a cibuľu na kolečká, cesnak na plátky. Korenie namelieme. Kmín necháme tak.
-
2
Pekáč omastíme. Nasypeme naň kolieska cibule.
-
3
A potom... potom to tam napasujeme ako sa dá...
-
4
Osolíme, okoreníme.
-
5
Zasypeme slaninou, cesnakom a kmínom.
-
6
Podlejeme trochou vody a pečieme. Najskôr prikryté a nakoniec odokryté zapečieme.
-
7
Zblajzneme pol plechu na posedenie. Dobrú chuť! :-)
18 rokov. Asi sa uvažuje s atraktívnejšími cenami.
Jo, pohrala som sa, ono to fakt dobre vyzerá takto poukladané, ale kvôli jednej fotke sa na to nabudúce vypr...kašlem a nahádžem to tam ako príde. :-)
K teplej vode - v tomto kontexte sa považujem za agenta s teplou vodou (bez polievok ja byť nemôžem), takže očakávajte záplavy... :-)