Foto: tanulik20
Dobrý deň.Tento recept mám od svojich rodičov, vždy nám ho pripravoval na nedeľnajší obed a chutil mne i celej našej rodine.Preto som sa rozhodla Zobraziť celý popis Dobrý deň.Tento recept mám od svojich rodičov, vždy nám ho pripravoval na nedeľnajší obed a chutil mne i celej našej rodine.Preto som sa rozhodla sa so svojim receptom podeliť na vašej stránke.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Mäso nakrájané na kocky polejeme polievkovým korením, ovegetíme, pridáme grilovacie korenie a pokvapkáme olejom,spolu to všetko premiešame a necháme postáť najlepšie cez noc v chladničke.
- 2
Na ihlice(špajle) striedavo napichujeme naložené mäso,na kolieska nakrájanú klobásu,slaninu a cibuľu a striedame suroviny až po koniec ihli.Na olejom vymastený alobal ukladáme napichnuté ražniči, zabalíme a uložíme postupne na plech.
- 3
Dáme piecť do vyhriatej trúby a pečieme asi 90minút.Ako prílohu podávame opekané zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Po upeceni v alobale nema raznici farbu. Ty alobal pred koncom roztrhnes? K tomu sme doma mavali zem. pyre a kyslu uhorku. Dakuejm za pripomenutie.