Foto: lenka1503
Ja ryby nemám rada ryby, ale môj muž áno a je dokonca rybár. Tieto pstruhy robievam, keď sme na chate, pečiem ich na grile. Zobraziť celý popisJa ryby nemám rada ryby, ale môj muž áno a je dokonca rybár. Tieto pstruhy robievam, keď sme na chate, pečiem ich na grile. Ale kludne sa dajú spraviť aj doma v rúre.
Postup
-
1
Papriky rozrežeme, zbavíme žily a semienok a pokrájame na kocky alebo ako chceme. Paradajku umyjeme a pokrájame na menšie kusy. Cuketu umyjeme, odrežeme koniec a pokrájame trebárs na kocky. Všetkú zeleninu poukladáme na grilovaciu tácku, osolíme okorením a ochutíme bazalkou. Premiešame a pečieme.
- 2
Vypytvaného a očisteného pstruha poriadne umyjeme a osolíme zo oboch strán aj zvnútra. Do brucha ryba dáme kolieska cesnaku. Keď sa zelenina pečie už 10 minút dáme na ňu rybu a pokvapkáme ju citrónovou šťavou. Na rybu aj zeleninu dáme kúsky masla.
- 3
Ak je ryba skor hotová ako zelenina, opatrne ju vyberieme a zeleninu dopečieme. Podávame len takto samo o sebe alebo s opekanými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu