Pstruh po španielsky 
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 
				  	  
				  	15-20 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Pstruhy potrieme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Na panvici rozpálime olej, panvicu odložíme z ohňa a pridáme strúhanku, nasekaný cesnak a petržlen a dobre zamiešame.
 - Polovicu vzniknutej zmesi dáme na dno pekáča, na ňu položíme pstruhy a vrch posypeme zvyšnou zmesou. Pokvapkáme zvyšnou šťavou z citróna a pečieme v rozohriatej rúre.
 - Po 5 minútach prilejeme sherry. Pečieme ďalších 10 minút, občas podlejeme šťavou. Podávame s varenými zemiakmi a brusnicovým kompótom. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |