Foto: mariana33
Tento recept som raz videla na TV Paprika, varili ho tam v programe o zdravom životnom štýle...a keďže mi chutilo a nie je to Zobraziť celý popisTento recept som raz videla na TV Paprika, varili ho tam v programe o zdravom životnom štýle...a keďže mi chutilo a nie je to náročné na prípravu, tak sa chcem oň podeliť:o)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Keďže som si nestihla odpísať presné množstvo surovín, dávala som všetko od oka...:) Na troške oleja si opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak a mrkvu. Trochu orestujeme a pridáme nakrájanú cuketu, osolíme, popražíme, pridáme nakrájaný pór, podľa chuti pridáme korenie. Potom pridáme umyté pšeno, podlejeme vodou a uvaríme na kašu cca.15min. Podľa potreby dosolíme a podlievame vodou. Do hotovej kaše primiešame kyslú smotanu. Na záver dáme na každú porciu bryndzu.
- 2
V pôvodnom recepte sa na začiatku orestoval ešte aj baklažán, ale ten som nemala. Môžte pridať aj bylinky podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu