Provensálske zapekané prsia so zeleninou

pitrb - fotkapitrb, 26. marca 2014

Komentáre 1 - 12 z 12


Krásne si navaril, pekne si sa s tým vyhral, veľmi sa mi to popačuje a isto by mi chutilo... 5*
Provensálske bylinky mám veľmi rada,aj zeleninu, v kombinácii s kuracími prsiami sa tu nič nedá pokaziť,chutná variácia!
ale áno, vyzerá to chutne a jednoducho, takéto rýchlovky mám rada. ale prečo dávaš do zapekacej misy ten papier? či len aby sa "neprilepilo"? píšem bodíky a vyskúšam, zeleniny sa v mojej chladničke potuluje vždy hromada.
recept sa mi páči, aj moja dcéra fičí na kuracích prsiach, chlap to síce volá
suché mäso, po akejkoľvek šťavnatej úprave, ukladám *****
Nie zlá kombinácia, ale kde sú provensálske bylinky , alebo korenie? No, nepýtam sa preto, že by mi chýbali, ja tú zmes nemám rada, ale nezdá sa mi, že by tu boli.
Provensalska kuchyna je roznoroda a nie vzdy sa v nej nachadzaju prave provensalska zmes. Vyznacuje sa zmesou koreni ktora tam je ale v cerstvom stave. A papier na pecenie koli lepsiemu umyvaniu a duseniu.
Ten nápad s papierom v zapekacej mise sa mi páči,to ma ešte nenapadlo.Používam len na plechy...:-) aj recept sa mi páči !!!
si prakticky chlap vies sa vynajst papier vyhodis a misa cista- rozumne... recept ulozeny takato kombinacia vyhovuje ,najblizsie vyskusam.Vdaka;;;-
jednoduchy,nenarocny...super,ukladam a dnes aj navarim,vdaka