Foto: paploska
Rýchle, chutné. Vyskúšajte :-)
3
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si potrebné suroviny. Najprv si dôkladne odblaníme mäso, naklepeme, osolíme a okoreníme bielym korením.
-
2
Takto pripravené mäsom obalíme v cesnakovej paste.
-
3
Na panvici zohrejeme olej a rezne sprudka opečieme z oboch strán. Rezne odložíme do tepla. Do výpeku pridáme šťavu z dvoch limetiek, pol dc vody, lístky medovky a cukor. Necháme to povariť asi 5 min. Omáčku dochuťte opatrne soľou a bielym korením. Do omáčky pridáme opečené rezne a ešte cca 10 min. dusíme pod pokrievkou.
-
4
Rezne môžete podávať s chutnou ryžou basmati s hráškom, alebo si pripravte výborný špenát, ktorý nájdete v mojich receptoch. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu