Foto: jody
Alebo obmena kuracieho mäsa v kombinácií - čo chladnička dala...
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Mäso nakrájame na tenké rezne a tie potom ešte po dĺžke na polovicu, aby sme mali pásy na slimáky. Rovnako pokrájame po dĺžke šunku na polovicu a syr na tretiny. Všetku zeleninu nakrájame na drobno alebo nastrúhame. Na plátok mäsa dávame trochu vegety (máličko alebo vôbec, šunka je slaná), petržlenovú vňať, trochu z každej zeleniny, syr, šunku a stočíme "na slimáka" a spojíme špáradlom.
- 2
Zostanuvšiu zeleninu premiešame s troškou oleja a worchesterovou omáčkou. Slimáky poukladáme na plech, lyžičkou na ne povkladáme zvyšok zeleniny a upečieme do chrumkava. Podávame so zemiakovou kašou a akýmkoľvek zeleninovým šalátom. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu